logo.png

Sagaform pieni tuoreyrttiruukku

15,90 €

(norm. 19,90 €)
Varastotilanne
8 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tuoresalaatit ja -yrtit ovat mitä mainioimpia keksintöjä. Tuoretta suoraan purkista. Sehän on herkullista. Harmi vaan, että salaatin/yrtin mukana tuleva multakökkäre ja sen olematon muovipurnukka ei ole ergonomisesti suunniteltuja. Kasvi ei pysy oikeen pystyssä ja kastelu ei onnistu, sillä muovipurnukka vuotaa vedet pihalle. Onneksi rakkaassa naapurimaassamme (ei se siellä idässä oleva) tuumitaan paljon muotoilun ja esteettisyyden perään. Tällä kertaa Pelle och Svante ovat luoneet Tuoreyrttiruukun joka on itsestään selvän kätevä ja upea.

Avaa tuoreyrtin tai -salaatin paketti ja poista multakökkäre muovipurnukasta. Törkkää multakökkäre Tuoreyrttipurnukkaan ja kastele multakökkäre Tuoreyrttipurnukan kastelureiästä. Ja johan syntyy salaattia/yrttejä!

Unohda tulppaanit ja muut hömpötyskasvit - osta tuoresalaattia ja iske se Tuoreyrttipurkiin. Sitten kun nälkä yllättää, niin voit nauttia rehusi suoraan purkista!

Tuoteinfo

  • Koko: 13 x 13 x 8,6 cm
  • Materiaali: keramiikka
  • Puhdistus: Purkki on helppo puhdistaa
  • Pesuohje: Voi pestä astianpesukoneessa
  • Valmistaja: Sagaform
  • Brändi: Sagaform
  • Väri: Valkoinen

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi