logo.png

Sagaform Puiset Salaattiottimet magneetilla

21,90 €

(norm. 24,90 €)
Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Salaatin syöminen on jopa järkevämpää kuin rahan laittaminen pankkiin. Mutta ennen kuin salaatti koristaa lautastasi, tulee se annostella salaattikulhosta. Ja millä annostelet? Lusikalla ja haarukalla? Jos nyt kuitenkin hiukkasen panostaisit ja hankkisit kunnolliset salaatinottimet. Salaatinottimet magneetilla ovat oiva valita.

Mikä erottaa nämä kaikista niistä tuhansista salaatinottimista? Magneetit. Magneetit, jotka ovat sijoitettu ottimen varsiin siten, että ne pitävät ottimet yhdessä. Ottimet ovat kevyesti magneetilla toisissaan kiinni. Ottimet saa toisistaan irti helposti, mutta ideana on se, että ne pysyvät kiinni kun niitä ei käytä. Nyt ei enää salaatinottimet seilaa salaatissa holtittomasti ja epähygieenisesti. Nämä kun eivät liu salaattikulhon reunaa pitkin toisistaan erilleen.

Pieni oivallus, mutta suuri vaikutus salaatinsyöjien arkeen.

Tuoteinfo

  • Materiaali: Puu (tammi)
  • Pituus: 28,5 cm
  • Pakkaus: Lahjapakattu
  • Valmistaja: Sagaform
  • Brändi: Sagaform
  • Väri: Tammi
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi