logo.png

Saku Sammakko kokoasu

74,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Jos tätä sammakkoa suutelee, hän ei välttämättä muutu unelmien prinssiksi ainakaan ihan heti. Toisaalta, mitä vikaa on hengata sammakon kanssa? Sammakkomiehet ovat kovia kavereita ja he ovat aina valmiina seikkailuun - snorkkelilla tai ilman. Sitä paitsi, jos jokaisella olisi oma prinssi, sammakkomiehet olisivat silloin luultavasti kuumintahottia. Mikään ei koskaan riitä ja kaikkeen kyllästyy.Ja loppuun vielä pari juttua tästä asusta: Hihansuissa kiinteät, kämmenselät kokonaan peittävät jalkaterät. Lahkeensuissa jalkaterän peittävät tassut, joissa jalkapohja avoin. Takasaumassa pitkä vetoketju. Pääkappaleessa kauluri, suuaukko ja silmäaukot naamioitu mustalla verkkokankaalla.

Tuoteinfo

  • Mitat: Hartialeveys 51cm, pituus kaula-aukolta haaraan 84cm. Lahkeen sisäpituus haarasta nilkkaan 61cm
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi