logo.png

Salamapeli Revenge (Lightning Reaction Reloaded)

39,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nautitko kun muut kärsivät? Pidätkö kivusta? Rakastatko jännitystä? Pidätkö uhkapeleistä? Oletko nopea? Mikäli vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, niin kehotamme sinua ostamaan Salamapelin... ja hakemaan ammattiapua.

Ken saa ja kenelle annetaan, se on tämän pelin perusajatus - ja tietenkin puhumme siis sähköshokin saamisesta. Eli, se pelaaja joka on hitain tai liian hätänen saa rangaistukseksi hieman ekstra virtaa.
Sähköisku ei ole vaarallinen, mutta varsin näpsäkkä joten kokeneemmankin karjun ilme vääntyy väkisinkin tuskan puolelle.
Salamapelin pelaaminen on varsin helppoa: valitse pelaajien lukumäärä (2-4 pelaajaa), pelimoodi ja paina start -nappulaa ja seuraa keskellä olevaa vilkkuvaa punaista valoa samalla kuunnellen uskomatonta, suorastaan lumoavaa musiikkia.
Lumo voi loppua lyhyeen, sillä tovin päästä musiikki loppuu ja punainen valo muuttuu vihreäksi...kahvassa olevaa nappia nopeiten painanut ei saa sähköshokkia. Vaihtoehtoisesti voit myös valita vaihtoehdon, jossa vain hitaiten nappia painanut saa sähköshokin. Valittavana on myös moodi, jossa kakki muut saavat sähköiskun paitsi nopeiten kahvan nappia painanut. Revenge -liitteen laite saa siitä, että pelinasettaja voi myös halutessaan valita kuka saa sähköshokin.

Demarit ratkovat ongelmansa kivi-paperi-saksi -käsipelillä. Porvarit ja muut päälliköt käyttävät Salamapeliä.

Tuoteinfo

  • Salamapeli ei ole lelu
  • Antaa sähköshokin
  • Ei sovellu henkilöille, joilla on sydämmentahdistin tai jotka kärsivät epilepsiasta
  • Vaatii 3 x AAA-paristoa (ei mukana)
  • Paristot: 3 x AAA-paristot
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin