logo.png

Sammakkomuki

13,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Saku Sammakko kosiomatkallaan, ahaa, ahaa. Saku Sammakko kosiomatkallaan hän lauleli kauniita laulujaan, ahaa, ahaa, ahaa...Tämä kaunis sammakkomuki olkoon muistona Saku Sammakolle, joka ei koskaan löytänyt ketään mukaansa Pappilaan. Jotta muki toimisi ja olisi käyttökelpoinen, on jokaisen kahvikupposen aikana laulettava vähintään kaksi ensimmäistä säkeistöä tätä iki-ihanaa lastenlaulua. Vähintään kolme jos vieraita on kylässä tai kuppeja on käytössä enemmän kuin yksi. Joku japania osaava saattaisi jopa mukin nähdessään huudahtaa: "Kawaii"!

Tuoteinfo

  • Sopii astianpesukoneeseen ja mikroaaltouuniin.
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi