logo.png

Selfie stick kuvausteline

15,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Omakuvat ovat niitä parhaimpia. Niitä on kiva näyttää "facessa" tai jossain kikkeri-flikkerissä. Hyvä omakuva on nykyään yhtäkuin parempi ihminen. Omakuviin kannattaa siis panostaa. Jos et jaksa mennä muotikuvaajalle, hanki teline, jonka avulla saat omakuvista hyviä. Ja kuten jo arvata saattza, tämä on se teline.

Selfie stickillä kuvaat langattomasti. Mitä se meinaa? Sitä, että laitteen kädensijassa on painike, jolla saat laukaistua puhelimesi kameran. Yhteys toimii Bluetoothilla (3.0). Telineeseen sopii mikä tahansa älypuhelin, jonka koko on maksimissaan 86mm leveydeltään. Minimileveysrajoite on 55mm. iPhone mm. mahtuu hyvin. Teline on teleskooppirakenteinen, joten pituutta voi säätää 26-95 cm:n väliltä.

Tuoteinfo

  • Koko: 2,5 x 26-96 cm
  • Paino: 140 g
  • Laitteessa on Bluetooth 3.0 yhteys
  • Sisäänrakennettu akku, joka ladataan USB-piuhalla (mukana)
  • Hinta ei sis. puhelinta
  • Puhelimen pitää olla älypuhelin (Bluetooth-yhteys oltava)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi