logo.png

Selkäkippi kolmella asennolla

239,00 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Kynä putosi lattialle ja sitä kurotellessasi naksahti selkä...? Aamulla hankala päästä ylös sängystä aamujäykkyyden takia..? No nyt meillä on sinulle ratkaisu!

Olipa sinulla fyysisesti raskas työ tai vietät koko päivän toimistossa lyijäriä työnnellen - me kaikki tiedämme kireän ja tuskallisen selän tunteen. Tämän käänteistä painovoimaa hyödyntävän laitteen avulla voit korjata tilanteen nopeasti suit sait kotona.

Käänteisellä painovoimalla on stimuloiva vaikutus verenkiertoon, joten jäykät lihakset rentoutuvat. Vain muutama minuutti harjoittelua viikossa voi riittää saavuttamaan pysyvän parannuksen. Selkärankasi hymyilee silkasta onnesta.

Käyttö on helppoa: Asetu selkäkippiin makaamaan ja kiinnitä jalat jalkatukeen. Kahdeksan säätötasoa takaavat optimaalisen ja turvallisen pidon jokaiselle jalkakoolle. Pehmeiden vaahtorullien ansiosta nilkkasi asettuvat aina mukavasti painovoimaharjoituksen aikana ja asetukset löytyvät 155-190 cm pituuksille. Kolme makaavaa asentoa tarjoavat erinomaiset harjoitteluvaihtoehdot aloittelijoille ja edistyneille. Riippuminen ylösalaisin tuntuu vaan niin hyvältä.

Jos et tarvitse kippiä, taittele ja laita nurkkaan tai punkan alle. Laite on helppo kuljettaa ja tilaa säästävä varastoida.

Hanki nyt palsamia selällesi - hanki selkäkippi!

Tuoteinfo

  • Säädöt: 15 korkeussäätöä 155 - 190 cm, joustava jalkatuki 8 asentoa, 3 makuuasentoa
  • Kantavuus: jopa 113 kg
  • Ergonomia: kahvat takaavat optimaalisen otteen
  • Materiaali: Tukeva teräsrunko, pehmeät vaahtorullat jalkapehmusteina
  • Mitat: n. 64 x 125 x 153 cm (selkänoja: 40 x 95,5 cm)
  • Paino: 23,5 kg, tilaasäästävä ja helppo kuljettaa, taitettava
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin