logo.png

Shake and make jäätelökone

25,90 €

(norm. 27,90 €)
Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Oman maan mansikat ja kotitekoinen jäätelö. Muiden mustikoista tai kaupan jäätelöstä viis. Eikä niistä mansikoistakaan niin väliä, mutta itsetehty jäätelö on ihan must!

Niin just ja siksi tällä Shake and Make -jäätelömasiinalla veivaat jädet ja pödet ihan minuuteissa. Toimii vaikka hyvänä showna illanistujaisissa. Ja homma on helppoa kuin heinänteko: Kaada astian pohjasäiliöön jääpaloja ja suolaa. Toiseen säiliöön jädeainekset (esim. kerma ja naapurin mustikoita) ja sitten vaan sheikkaa ja twistaa. Parin minuutin päästä jäde on valmis.

Tuoteinfo

  • Koko: 16 x 11 x 11 cm
  • Käsinpestävä
  • Mukana tulee pieni reseptivihko

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi