logo.png

Shelby Cobra äänitehosteet autoon

49,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Nyt ihan jokainen autontuunaaja ja kotimekanikko tärisee innosta, sillä nyt ei tarvitse enää sijoittaa tuhannella eurolla ostamaasi Toyota Corollaan päälle toistakymmentätuhatta, jotta autostasi kuuluisi kunnon muhkeat moottorisoundit. Ja ihan jokainen meistä tietää, että ne soundit ratkaisevat, ei sillä teholla oikeasti ole väliä. Eikä soundeista enää parempaa saakaan, sillä tämän laiteen avulla moottorinäänet tulevat niistä "megaluokan" autostereoistasi, joihin olet sijoittanut päälle toistatonnia. Siis mitä, mitä!?

Kytke tämä laite autosi tupakansytyttimeen ja viritä se vapaalle radiotaajuudelle. Valitse radiosta sama taajuus, jonka laitoit tähän laitteeseen ja yhteys on luotu. Sitten vaan painat kaasupoljinta ja johan tulee ällistyttävät soundit moottoristasi. Ja mikä mahtavinta, laite reagoi annettuun kaasuun. Toisin sanoen, mitä enemmän kaasua, sitä enemmän moottori ärjyy!

Tällä saa... kaverit vihreiksi kateudesta. Sitten vaan pokerinaamalla kerrot, kuinka konetilassa ärjyy Shelby Cobran V8. Vroooooom! Vrooooom!

Tuoteinfo

  • Koko: 12 x 4,5 cm
  • Toimii auton tupakansytyttimestä saatavalla virralla
  • Asentaminen on helppoa, työkaluja ei tarvita
  • Reagoi auton kaasupolkimeen
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta