logo.png

Shoe skunks -kenkien raikastajat

14,90 €

(norm. 17,90 €)
Varastotilanne
9 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kenen sukkamehun tuoksua kauhistellaan aina pukkarissa ja oikeestaan kaikkialla muuallakin? (Omaasi?) Nyt löytyy Mulletoi.comista ratkaisu tähänkin ongelmaan!

Saammeko esitellä pienet ja pörröiset haisunäädät, jotka tulevat olemaan parhaat ystäväsi tästä hetkestä hamaan tulevaisuuteen. Toisin kuin esikuvansa, nämä skunkit levittävät raikasta tuoksua ympärilleen. Sujauta ne siis omiin tai kaverisi kenkiin ja nauti kerrankin ihanista aromeista, jotka popoista nyt leijailee. Tai anna edes muiden ihmisten nauttia. Tuoksupallot on valmistettu aktiivihiilestä, joka neutralisoi hajuja.

Tuoteinfo

  • Koko: 27 cm x 4 cm
  • Materiaali: aktiivihiili, tekoturkis
  • Setti sisältää 2 skunkkia.
  • Brändi: Kikkerland
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi