logo.png

Slushie jäähilejuomakuppi

12,90 €

Varastotilanne
8 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kylmä juoma, jäätelö, pirtelö, smoothie...nähty juttu! Nyt Slushie on tullut takaisin ylikuumalta 80-luvulta ja tietenkin Mulletoi.com haluaa tarjota Slushien tekemiseen juuri sopivan välineen, eli Slushie -jäähilejuomakupin.

Homma on oikeasti vielä helpompaa kuin miltä se näyttää ja jopa tämäkin on ylipaisuvaa liioittelua...? Toisin sanoen, Slushie valmistuu melkein kuin itsestään! Nosta Slushie -kupin sisäosa pakkaseen ja anna sen olla siellä kunnes se on jäätynyt. Sen jälkeen ota jäätynyt kupin sisäosa pakkasesta ja aseta se takaisin Slushie -kuppiin. Tämän jälkeen kaada kuppiin lempivirvokkeitasi (ei kaljaa) ja odota sellaiset sopivat viisi minuuttia. Humps-heijakkaa, sitten Slushie on valmis!

Mitä juomia Slushie-kuppiin voi kaataa? Kaikki, joissa on sokeria. Homma ei pelitä sokerittomien lällärilimujen ja muiden terveysintoilijoiden hyvinvointihössötysten kanssa. Sokeri pitää olla ja sillä sipuli. Mulletoi.com suosittelee käyttävän esim. Modon makusiirappeja, joita on saatavilla "Makusiirapit" -kategoriastamme.

Tuoteinfo

  • Koko: 16 x 14 cm
  • Tilavuus: 340ml
  • Ei toimi sokerittomilla juomilla
  • Ei toimi ilman pakastinta
  • Käsinpesu
  • Kuppi on punainen tai sininen väriltään

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi