logo.png

Slushie jäähilejuomakuppi

12,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Kylmä juoma, jäätelö, pirtelö, smoothie...nähty juttu! Nyt Slushie on tullut takaisin ylikuumalta 80-luvulta ja tietenkin Mulletoi.com haluaa tarjota Slushien tekemiseen juuri sopivan välineen, eli Slushie -jäähilejuomakupin.

Homma on oikeasti vielä helpompaa kuin miltä se näyttää ja jopa tämäkin on ylipaisuvaa liioittelua...? Toisin sanoen, Slushie valmistuu melkein kuin itsestään! Nosta Slushie -kupin sisäosa pakkaseen ja anna sen olla siellä kunnes se on jäätynyt. Sen jälkeen ota jäätynyt kupin sisäosa pakkasesta ja aseta se takaisin Slushie -kuppiin. Tämän jälkeen kaada kuppiin lempivirvokkeitasi (ei kaljaa) ja odota sellaiset sopivat viisi minuuttia. Humps-heijakkaa, sitten Slushie on valmis!

Mitä juomia Slushie-kuppiin voi kaataa? Kaikki, joissa on sokeria. Homma ei pelitä sokerittomien lällärilimujen ja muiden terveysintoilijoiden hyvinvointihössötysten kanssa. Sokeri pitää olla ja sillä sipuli. Mulletoi.com suosittelee käyttävän esim. Modon makusiirappeja, joita on saatavilla "Makusiirapit" -kategoriastamme.

Tuoteinfo

  • Koko: 16 x 14 cm
  • Tilavuus: 340ml
  • Ei toimi sokerittomilla juomilla
  • Ei toimi ilman pakastinta
  • Käsinpesu
  • Kuppi on punainen tai sininen väriltään
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Magisso Design Pullonavaaja kaikkiin ostoksiin (arvo 5,90 €)
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja