logo.png

Soittokellomuki

12,90 €


Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kuten tunnetusti on todettu, kaikki on sallittua sodassa, rakkaudessa ja olutilloissa. Sääntöjä ei ole ja jokainen taplaa tyylillään. Tyylikkäimmät ja omaperäisimmät luonnollisesti voittavat ja voittajille taas puolestaan hurrataan. Sodasta ja rakkaudesta emme tiedä, mutta ainakin olutilloissa tämä todella huomiota herättävä muki voittaa kaikki mikälietuopit ja muut oluen hörppimiskipot.

Soittokellomukin pointti on mukissa lukeva hassunhauska teksti sekä tietenkin itse soittokello. Järjestelmälliset ja sääntöjä noudattava ihmiset soittavat kelloa niissä tilanteissa, joista mukissa kerrotaan. Me muut soitamme sitä kun siltä tuntuu. Ja kuten arvata saattaa, mitä enemmän olutta, sitä enemmän soittokellon rämpyttämistä. Ja mitä enemmän soittokellon ääntä, sitä enemmän muut kanssaolutnauttijat joutuvat juomaan, jotta kestävät enemmän olutta nauttineiden soittokellon rinkutusääntä (ring, ring).

Soittokellomukeja on valittavana neljällä eri tekstillä. Yhden mukaan kelloa soitetaan silloin kun tekee mieli himopussailla (horny) ja toisen mukaan kunkut soittavat kelloa. Tekstivaihtoehdot ovat: 'I'll ring if I'm horny', 'ring if you're king', 'outta' my way, beer drinker comming through'.

Soittokellomuki on aivan holtiton. Hurraa, hurraa, hurraa!

Tuoteinfo

  • Koko: 13 x 9 cm
  • Materiaali: keramiikka
  • Käsinpesu