logo.png

Sonic Swingers Poi Nauha-poi

16,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Poi'lla on pitkä traditio Uuden Seelannin Maori-heimon kulttuurissa. Maori-soturit harrastivat Poi'ta pysyäkseen hyvässä fyysisessä kunnossa ja naiset taas esiintyäkseen edukseen erilaisissa heimotansseissa ja seremonioissa. Poi tarkoittaa maoriksi palloa ja huikeimmassa muodossaan erikoisvalmisteiset Poi't sytytetään tuleen, jotta saadaan aikaan näyttäviä valokaaria.

Näyttävimpään Poi'n muotoon, tuli-Poi'n pyörittelijöihin törmää sekä koti-Suomessa erilaisissa (auringon laskun jälkeen pidettävissä) tulitaiteilutapahtumissa ja maailmalla kaikissa paikoissa, joissa reppureissaajat ja elämäntapaihmiset kokoontuvat illan viettoon.

Mulletoi.com osaa kokemuksesta kertoa, että Poi on yksi maailmalla huikeimmin kasvava sirkustelun muoto. Poi on myös elämäntapa ja yksi hienoimmista ja rentouttavimmista tanssin ja sirkuksen yhdistävistä harrastusmuodoista. Laji on Mulletoi.comim havaintojen mukaan koordinaatiokykyä vaativan ominaisuutensa takia superhypersuosittua myös kauniimman kansanpuoliskon keskuudessa, Erityisen mukavaa on kokemuksemme mukaan istuskella Thaimaan hiekkarannalla auringonlaskun jälkeen, maistella kylmää sihijuomaa ja ihailla uskomattomia Poi-taitelijoiden yksilösuorituksia!

Myynnissämme olevassa turvallisessa ja vähintään yhtä näyttävässä nauha-Poissa on kahden narun päässä pallot, joissa on kiinni värikkäitä nauhoja tulen lieskoja markkeeraamaan (älä siis sytytä nauhoja tuleen). Poita ja niiden nauhoja kehon ympäri pyörittelemällä saat luotua uskomattoman messeviä kuvioita. Ryhmässä nopeabiittisen musiikin kanssa harjoittelu on hauskaa ja esiintymistilanteihin aina valmiille Tylsän Elämän Vihollisille sopivan näyttävää puuhaa!

Mulle toi Poi ­ ja heti

Tuoteinfo

  • Kokonaispituus: 110 cm
  • Pyöritysnarujen pituus: 50 cm
  • Hännän pituus: 50 cm
  • Pain: 90 g kappale
  • Paketti sisältää 2 poita
  • HUOM! Tuotteen väri saattaa poiketa kuvassa olevasta

Asiakkaiden suusta