logo.png

Superkätevä mini LED-taskulamppu

12,90 €

(norm. 14,90 €)
Varastotilanne
22 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Pieni mutta pippurinen. Sananparsi kuvin tätä superkätevää laitetta!

Tämä taskulamppu on vain 110mm kokoinen kiinnityksensä kanssa, mutta sitäkin tehokkaampi. Supervalaiseva LED-lamppu on helppo kantaa mukana, sillä sen päässä on klipsu jonka saa kiinni vaikka reppuun tai vyölenkkiin. Eikä klipsua tarvitse pimeyden yllättäessä sählätä auki, sillä taskumappu on lenksussa kiinni supervahvalla magneetilla. Eli irrota vain lamppu ja jo tulee valkeus! Laitteessa on kolme eri valon tasoa, jotka aktivoituvat kun otat lampun irti kiinnikkeestä.

Tuoteinfo

  • Paristot: 4 x LR44, sisältyvät laitteeseen
  • LED: COB-LED
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi