logo.png

Superpro kosketuskaiutin

29,90 €

(norm. 49,90 €)
Varastotilanne
Ei varastossa

Tämä jopa melko funky (!) kannettava kaiutin käyttää langatonta teknologiaa musiikin toistamiseen. Ei piuhoja, ei häviäviä osia, nerokasta!

Kaiutin on koolta varsin pieni, vain 16 x 6 x 7 cm. Mutta koko ei kerro kaikkea, sillä ensinnäkin tämä kaiutin todellakin toistaa musiikin ilman lankoja. Koska musiikki on nykyään yhtä kuin puhelin, toistaa Superpro tietenkin musiikin sinun puhelimestasi. Ja se soittaminen, se on helppoa: laita biisi soimaan puhelimestasi ja johan soi kaiutinkin. Ei mitään asetuksia, ei ajureiden integroimista ei edes derivointia. Laita musaa päälle ja nauti.

Kaiuttimen voi ladata tietokoneen USB-portista saatavalla virralla tai sitten voit laittaa sen sisälle paristot.

Tuoteinfo

  • Koko: 15,8 x 6 x 7,5 cm
  • Toimii USB-virralla tai sitten paristoilla (3 x AA, ei mukana)
  • Teho: 4Ω3W x 2
  • Täysin langaton
  • Mahdollisuus myös kytkeä 3.5mm jack -liitännällä (johto ei sis.)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi