logo.png

Taskumikroskooppi

17,90 €

Varastotilanne
9 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Vanhuus ei tule yksin - niinhän sitä sanotaan. Jossain vaiheessa huomaamme miten lehteä pitää lukea hyvin läheltä ja miten puhelimesi fonttikoko onkin pikkuhiljaa suurentunut kissan kokoisiksi kirjaimiksi. Kai se olisi aika ostaa silmälasit.... tai, entä jos ostaisit jotain parempaa.

Taskumikroskooppi on täydellinen lahjaidea uteliaalle Uunolle! Tässä pikkumikroskoopissa on 30x suurennus, jolla näet maailman tarkempana kuin ikinä ennen. Pienellä printatut tekstit lukaset tuosta vain ja ohoh, oletko ennen huomannut miltä muurahainen näyttää läheltä? No hyvin omituiselta. Tutki ja tutustu Taskumikroskoopin avulla.

Tuoteinfo

  • Mikroskoopissa on 30x suurennus
  • Ei tarvitse pattereita
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi