logo.png

Täydellinen Darth Vader setti

39,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Olemme kertoneet Darth Vaderista niin paljon juttuja, että nyt sana-arkkumme on ihan finaalissa. Siksi menemmekin ihan tavallisten kauppojen tapaan suoraan asiaan: Osta, osta, osta!

No, kerrotaan kuitenkin vielä hieman lisää tuotteesta. Paketti sisältää Darth Vader naamarin, joka peittää vain naamavärkin. Siis oman naamavärinkin. Ei Darth Vaderin naamavärkkiä. Naamari siis muuttaa sinun naamavärkkisi Darth Vaderin naamavärkiksi.

Naamari ei sovi kovin isopäille, mutta sopii kaikille muille. Onneksi isopäät ovat melko harvinainen laji. Lisäksi paketin mukana tulee viitta-rintapanssari -yhdistelmä ja teleskooppimiekka. Viitan yhteydessä on "neopreenimäinen" rintapanssari, joten saat Vaderin hienojen 80-luku -näppäimien kuvat etupuolellesi.

Tuoteinfo

  • Koko: Aikuisten koko
  • Sis.: Naamarin, viitan (ja rintapanssarin) sekä teleskooppimiekan
  • Lisensoitu Star Wars -tuote
  • Brändi: Star Wars

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi