logo.png

Täydellinen matkalakana

32,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Makuupussi, tuo retkeilijän ja tosipoikamiehen petivaate, on hyvä keksintö. Ainoa miinuspuoli on se, että makuupussi on yleensä tehty melko viileisiin oloihin. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi kesällä, yökylässä, veneessä ja autossa nukuttaessa perinteissä makuupussissa hikeä pukkaa. Se on ällöä. Ällö ei ole hyvä ja siksi esittelemmekin Matkalakanan, joka on täydellinen!

Tämä Matkalakana on kuin makuupussi, mutta paljon vilpoisempi. Se on 100% puuvillaa ja se on parsittu säkin muotoon. Sisälle menoa varten säkin suussa on halkio (velcroa). Lakanan päädyssä on tila tyynylle, eli lakana toimii myös tyynyliinana.

Matkalakana on täydellinen valinta kun menet yökylään, sillä lähtösi jälkeen ei tarvitse isännän/emännän pyykätä petivaatteita. Matkalakana riittää Suomen kesäolosuhteissa retkeiltäessä vallan mainiosti. Eksoottisissa hostelleissa ja muissa 'herran tähden'-luokituksen hotelleissa on kiva tietää, että lakana on puhdas. Sen varmistat vain käyttämällä omaa Matkalakanaa.

Tuoteinfo

  • Koko: 220 x 90 cm
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Paino: 410 g
  • Koko pakattuna: 19 x 10 cm

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi