logo.png

Tee-se-itse kaleidoskooppi

17,90 €

Varastotilanne
5 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kaleidoskooppi. Ihan ensimmäisenä kysyt, että mikä ihme vekotin se semmoinen on. Kaleidoskooppihan Wikipedian mukaan optinen leikkikalu, johon kurkistamalla voi tiirailla symmetrisiä kuvioita. Kuvio heijastuu kaleidoskoopin peileistä useita kertoja ja näyttäytyy siten symmetrisenä. Nyt voit koota kyseisen vehkeen ihan itse, ihan omalla kuviolla.

Tee-se-itse kaleidoskooppin avulla pääset tutustumaan kokoamisen saloihin, sillä päästäksesi tiirailemaan kauniita kuvioita, kaleidoskooppi on ensin rakennettava valmiiksi. Tämä voi siis ihmisluonteesta riippuen olla joko hirmuisen hauskaa tai työlästä, vaikka tuote itsessään onkin suhteellisen helppo koottava. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: yhden silmäkappaleen, kaksi pahviputkea, 3 peilillistä nauhaa, viisi osaa kammioita, kolme muovilinssiä ja paketin värikkäitä helmiä. Tarkoituksena on siis täyttää kammio värikkäillä helmillä, napeilla tai paljeteilla, jotta voit luoda erilaisia kuvioita tähysteltäväksi. Tässäpä oiva tuote, joka viihdyttää sekä kehittää luovuutta ja mielikuvitusta.

Tuoteinfo

  • Pakkaus sisältää: ihan kaiken tarvittavan oman kaleidoskoopin rakentamiseen
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi