logo.png

Tee-se-itse neonkyltti, Sininen

14,90 €

Varastotilanne
8 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Loputtomat mahdollisuudet ojennettuna karvaiseen kouraasi! Mitäpä mieltä olisit, jos sinulla olisi sellainen super pitkä ja joustava johto, josta voisit käännellä ja väännellä haluamasi muodon? Ja eikä siinä vielä kaikki, siihen vielä saisi kiinnitettyä valot. Voisit rakentaa ihan omannäköisen neonkyltin! Siinä voisi lukea tavallisen tylsästi "love" tai "neon", kuten esimerkkikuvassa tai sitten ihan mitä vaan!

Tee-se-itse neonkyltti valloittaa luovuudellaan sydämesi. Muovattavalla johdolla muotoilet ensin haluamasi muodon, sen jälkeen kiinnität värijohdon siihen rautalangan avulla. Yksinkertaista, helppoa ja niin kovin ysikytlukulaista! Neonvalot päälle ja poppi soimaan!

Tuoteinfo

  • Sisältää: 3 m värijohtoa, 3 m muovattavaa johtoa sekä 1 m rautalankaa
  • Paristot: 2 x AA (ei sisälly pakkaukseen)
  • Väri: sininen, väri ei vaihdettavissa eikä valittavissa
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi