logo.png

Ekonappi sähkönsäästin

12,90 €

Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nyt on aika alkaa säästämään sähköä. Jääkaapista, hellasta tai tietokoneesta on vaikea luopua. Miten sitten käytännössä sähköä voisi säästää? Parhaiten se onnistuu siten, että ei pidä sähkösyöppölaitteita päällä kun niitä ei tarvitse. Juuri tähän perustuukin tämä sähkösäästäjänappi eli Ekonappi.

Huumorimieliset teknillisen korkeakoulun opiskelijat (teekkarit) esittivät aikoinaan sensaatiomaisen hälytysnapin. Laite oli peltilaatikko, jonka yksi sivu oli lasinen. Laatikon sisällä oli tuikitavallinen nappi. Laatikon lasisivun yläreunassa luki: 'Hätätilanteessa, riko lasi ja paina nappia'.

Ekonapissa ei ole kysymys vastaavanlaisesta napista, vaan Mulletoi.comin Ekonappi todellakin vaikuttaa sähkönkulutukseen. Ekonappi kytketään tietokoneen USB-porttiin. Kun se on kytkettynä siihen syttyy valo, joka hehkuu houkuttelevasti. Ekonappia painettaessa tietokone ja sen näyttö menevät 'stand by' -tilaan, jolloin sähkönkulutus pienenee voimakkaasti. Kuinka paljon tämä 'voimakkaasti' sitten on? Keskivertotietokoneella se tarkoittaa jopa 135 kilon hiilidioksidipäästöjen vähenemistä ja jopa kymmenien eurojen sähkölaskusäästöä vuodessa. Tietokoneen saa käynnistettyä ekomoodista painamalla jotain näppäintä.

Ei Ekonapilla ehkä säästetä jääkarhujen joutumista vedenvaraan, mutta ainakin se muistuttaa juuri sinua laittamaan virran pois tietokoneesta kun vaikka puhut puhelimessa. Jostain se säästäminen pitää aloittaa.

Tuoteinfo

  • Koko: 5 cm
  • Valmistettu kierrätetystä muovista
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 2000/XP/Vista
  • Ei toimi Macissä
  • Ei tarvitse ajureita
Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Haribo Fun City Mix -näytepussi kaikkiin ostoksiin
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Matkasetti lisäksi kaupan päälle yli 40 € ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta