logo.png

Tiedolla tai tuurilla!

36,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-3 arkipäivää
1 kpl

Jos ei veikkaa, ei voi voittaa. Vaikka aina veikkaa, ei silti aina voita. Jos aina voittaa eikä koskaan veikkaa, niin joskus kannattaa veikata. Niinpä ja tästä pääsemmekin tähän lautapeliin, jonka nimi on Tiedolla tai tuurilla.

Tiedolla tai Tuurilla on varmasti yksi hauskimpia markkinoilla olevia triviapelejä. Vaikka et olisikaan suuri triviapelien ystävä, niin tästä saatat jopa pitää (aikamoinen myyntilause!). Tiedolla tai Tuurilla tarjoaa trivian lisäksi vedonlyönnin jännityksen, sillä voit laittaa pelimerkkisi kenen tahansa vastauksen puolesta. Eli voit voittaa joko tietämällä, tekemällä hyviä päättelyitä, pelaamalla todennäköisyyksien mukaan tai tuntemalla kavereidesi kiinnostuksen kohteet. Lyö vetoa isoilla panoksilla vastauksiin, joissa on korkea takaisinmaksukerroin ja voi olla että tuuletat kuin olisit juuri voittanut jättipotin!

Tiedolla tai Tuurilla on nopeatempoinen party-peli, jonka voit kaivaa esiin tilanteessa kuin tilanteessa. Pelin opettaa kahdessa minuutissa, yksi erä kestää noin 25 minuuttia ja peliin voi osallistua jopa 20 henkilöä samanaikaisesti.

Tuoteinfo

  • Pelaajien määrä: min. 3-21 hlö
  • Peliaika: n. 25 min.
  • Ikäsuositus 10+