logo.png

Todella simppelit liikkeentunnistusvalot

65,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tiedät kyllä, että talon seinässä olevat liikeentunnistusvalot olisivat kiva ja oikeasti hyvä juttu, mutta kun niiden asentaminen on niin työlästä ja kallista. Tarvitaan johtoja, valoja ja sähköasentaja. Näin oli ennen, nyt on nyt ja nyt juuri on aika tarjota valaisusetti, joka vaan kiinnitetään seinään ja se on siinä!

Tämä GP:n (se paristofirma) valmistama liikeentunnistava valaisusetti koostuu kahdesta kirkkaasta suunnattavasta LED-valosta sekä paristoilla toimivasta virtalähteestä. Koko homma on kompaktissa paketissa ja kestää säätä kuin säätä. Valot syttyvät aina pimeässä, kun valoyksikkö havaitsee liikettä. Laita tämä boksi seinään kiinni ja sinulla on automaattisesti valaistu talon seinämä. Turvallisuus paranee.

Täältä löydät tarvittavat AA-paristotvaloihin (ei mukana pakkauksessa).

Tuoteinfo

  • Langaton, tarvitsee 4 x AA-paristoja (ei mukana)
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Meneen päälle automaattisesti, kun havaitsee liikettä pimeässä
  • Paristo on helppo vaihtaa
  • Paristo kestävät pitkään
  • Valoteho: 100 lm
  • Valo voidaan säätää kaikkiin suuntiin

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi