logo.png

Tornituuletin kolmella kääntyvällä tuulettimella

189,00 €

(norm. 199,90 €)
Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Varmista ettet ole ensikesänä se tyyppi, ketä sulaa kotiinsa helteessä vaan hanki itsellesi mahtavin viilennys. Oikeesti. Et halua kokea helteitä ilman tätä.

Tämä aivan mielettömän mahtava tuuletin sisältää ei yhtä, ei kahta vaan kolme yksilöllisesti säädettävää puhallinta. Ja tietysti tätä vekotinta pääset ohjaamaan kosketusnäyttöisellä kauko-ohjaimella, joten eikun vaan hyvä asento ja viileät ilmat siihen suuntaan samantien. Tuulettimen kolme tuuletinta on mahdollista määrittää kolmelle eri nopeudelle, jopa 2000 kierrokselle minuutissa. Ja se on paljon se!

Ja jottei homma ihan liian tavallista olisi, on tässä tuulettimessa mahdollista valita myös ''luonnollinen tuuletus''. Siinä sitten makoilet kotona mukavasti varjossa ja tuuletin hoitaa sulle vaihtelevat tuulet kuten virkistävällä kesäpäivällä ulkona konsanaan! Kaukosäätimelläsi voit ohjailla tuulettimestasi myös muita asetuksia, esimerkiksi ''uni'' -tilan, joten ei tarvitse tuskailla enää yölläkään. Eikä tämä ole mikään lelutuuletin, vaan kunnon jykevä vehje. Tuulettimet ovat vankasti suojattu, niin ei pääse omat eikä kenenkään muunkaan näpit silppuuntumaan. Pelasta kesähelteet ja tilaa heti!

Tuoteinfo

  • Sisältää: Kolmen puhaltimen tuulettimen, kaukosäätimen ja saksankielisen ohjeen.
  • Mitat: 27,5 x 99,5 x 26
  • Paino: 6,4 kg
  • Teho: 105 wattia
  • Ääni: 63 dB
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin