logo.png

Totaalinen hyvinvointikeskus

129,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

"Miten menee?" Tuo on aika yleinen kysymys nykyään. Jos sinulla on tämä mahtava Totaalinen kuntokeskus, voit vastata: "Olen aktiivinen, nukun hyvin, BMI:ni on 19 ja verenpaineeni on 135/85" eikä minulla ole rytmihäiriötä". Eikä edes tarvitse ulkoa edellisiä lukuja osta, sillä voit tarkistaa ne kaikki puhelimestasi!

Mulletoi.comin mahtava Totaalinen hyvinvointikeskus sisältää todellakin hienoja laitteita. Paketista löytyy:

1. Bluetooth-ranneke, joka tarkkailee aktiivisuuttasi ja kannustaa sinua terveellisempään elämään. Askelten, kulutettujen kaloreiden, etäisyyksien ja eri suoritusten keston mittaus sekä tietenkin myös unen seuranta

2. Bluetooth-vaaka, jonka enimmäispaino on 180 kg. Vaaka käynnistyy, kun astut sille. Jokainen punnitus tallennetaan automaattisesti. Tsekkaa kehittyminen (paino nousee!!!) sitten kännykällä.

3. Helppokäyttöinen verenpainemittari, joka kiinnitettään ranteesi ympärille. Voit tarkistaa verenpaineesi ja seurata terveydentilaasi. Laitteessa on automaattinen täyttö ja mittaus sekä rytmihäiriötunnistin (basisteja varten). Voit tallentaa, seurata ja jakaa tuloksesi langattomasti ilmaisella sovelluksella, joka on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play-kaupasta.

Tarkista terveyden tilanteesi jo tänään ja seuraa sitä puhelimesi välityksellä. Helppoa, erittäin hauskaa ja jopa terveellistä.

Tuoteinfo

  • Laitteisiin saatavilla ilmaiset sovellukset (Google Play & Apple Store)
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin