logo.png

Tulipallo

49,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tämä on yksinkertaisesti hulppea discovalo. Tulipallo ei ole hinnalla pilattu ja se valaisee täysin riittävästi ja luo tunnelmaa, jollaista bilekansa vaatii.

Tulipallo ei ole mikään megamöhkäle, vaan sen koko on vaatimattomat parikymmentä senttimetriä. Discovalo perustuu 35 heijastuslinssiin ja pallon sisällä oleviin erivärisiin valoihin. Valossa on katkaisija, jota painamalla tämä puolipallo käynnistyy. Kun painat katkaisimen yhteen asentoon, pyörii pallo tasaisesti ja se valaisee valkoista valoa. Kun painat saman katkaisimen toiseen asentoon, alkaa pallo hehkua kuin tulipallo konsanaan! Pallo vaihtelee automaattisesti värejä ja samalla se vaihtaa pyörimissuuntaansa. Varsinkin pallon punainen väri on uskomattoman lumoavaa - siitä Tulipallo nimi juontaakin juurensa.

Johan on paljon hintansa ylittävä discoefekti.

Tuoteinfo

  • Koko: 21 x 16 cm
  • Vaihtaa väriä tai heijastaa valkoista valoa
  • Toimii verkkovirralla
  • Voi kiinnittää kattoon
  • 35 heijastuslinssiä

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi