logo.png

Turbiinituuletin

34,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Katkaisimella varustettu pöydälle sijoitettava upea turbiini-design pöytätuuletin (ei mikäliemarkettien muoviromu), joka toimii verkkovirralla on vihdoinkin saatavilla! Ihmiskunta on tätä kauan odottanut, mutta nyt odotus on ohi. Tuulettimessa on kokoonsa nähden iso potkuri, joka pyörii juuri optimaalista vauhtia vaihtaen ilmaa peräti 250 kuutiota tunnissa! Se on kuulkaa paljon se. Kiitos isojen silikonilapojen, äänentaso on mukavan hiljainen eikä lavat silpo sormia vaikka kätönen eksyisi potkurin tielle.

Insinöörit ovat varmasti käyttäneet tämän tuulettimen suunnitteluun ja testaukseen tuhansia, jopa satojatuhansia tunteja. Tulos on sen arvoinen. Turbiinituuletin on vankkaa tekoa ja komea kuin mikä!

Tuoteinfo

  • Koko: 25 x 18 cm
  • Isot (20cm) silikonilavat
  • Turbiinidesign
  • Toimii verkkovirralla

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi