logo.png

Valaistu Newtonin kehto

41,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kuten me kaikki jo hyvin tiedämme, "Newton's Cradle" (suom. Newtonin kehto) demonstroi liike-energian kestävyyttä. Viisi metallipalloa on kiinni telineessä ohuella siimalla. Tuttua kauraa. Vaan tässä Newtonin kehdossa onkin jotain ihan käsittämättömän uutta, josta kaikki newtonin kehdon ystävät ympäri maailmaa nyt puhuvat: palloissa on valot! Kehto on sähköistetty. Wow!

Mulletoi.com osaa kertoa, että kun vedät jomman kumman reunimmaisista palloista taaksepäin ja päästät irti, nousee vastakkainen pallo ylös samalla nopeudella kuin mikä taaksepäin vedetyn pallon nopeus oli ennen kun se osui toiseen palloon. Tuttua kauraa edelleen. Mutta Valaistussa Newtonin kehdossa pallojen väri muuttuu aina kun ne saavat liike-energiatäräyksen. Wow! Ja kuten taas tiedämme, vastaavasti liike-energiaa vastaanottanut ja tästä syystä ylöspäin kohonnut pallo antaa puolestaan taas vauhtia taaksepäin vedetylle pallolle ja tätä jatkuu niin kauan kunnes liike-energia katoaa kitkan syömänä. Ja pallon värit vaihtuvat. Wow!

Tämä Newtonin kehto on kooltaan iso. Isoin mitä meiltä saa. Täten siinä olevien pallojen liike-energia riittää voiman ja vastavoiman demonstroimiseen.

Ihan ehdottoman takuuvarma työkiireiden poistaja.

Tuoteinfo

  • Koko: 20 x 15 cm
  • Materiaali: muovi
  • Valomoodit: 1. Värit vaihtuvat, kun pallo saa osuman. 2. Kaikki pallot ovat punaisia. 3. Kaikki pallot ovat sinisiä
  • Tarvitsee 6 X AA-paristoja (ei mukana)
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin