logo.png

Valaistu Pin Art taulu

34,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Ymmärrämme hyvin, että maalaaminen vaatii sitä "silmää" ja taitoa kanssa. Pin Art ei vaadi. Sen kun läiskäset piikit jonkin esineen avulla kuvioon ja johan syntyy taidetta. Käsi käy. Nyrkki käy. Mikä tahansa juttu käy - piikit kyllä kopioivat niihin painetun esineen.

Tämän taulun kohdalla on vielä ihan oma juttunsa se, että mukana tulee loistava taulu, joka saa piikit hehkumaat. Piikit ovat läpinäkyviä putkia, jotka johtava takana olevaa valoa. Valotausta vaihtaa itsestään väriä tai sitten voi valita millä värillä se palaa. taustan saa toi myös pois päältä.

Mitä tällä tekee? Väärä kysymys! Oikea on: Montako näitä saa ostaa kerralla? Mulle kaikki heti!

Tuoteinfo

  • Koko: 21 x 15 x 10 cm
  • Tarvitsee 3 x AA-paristoja (ei mukana)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi