logo.png

Väriä vaihtava LED-Lamppu

35,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Markkinoilta löytyy kaikenmaailman väriä vaihtavia tunnelmavalaisimia, mutta ongelma niissä on, että ne pitää asettaa pöydälle tai seinään erikseen. Tavallisten valaisimien lisäksi sinulla on lisävalaisin tunnelmaa varten. Joillekin tämä saattaa olla ongelma, joillekin ei, mutta väriä vaihtava LED-lamppu ratkaisee tämän ongelman.

LED-lampun voi vaihtaa jo olemassa olevaan valaisimeen, esimerkiksi katto- tai jalkalamppuun. LED-lampun mukana tulee kaukosäädin, jolla voit vaihtaa väriä kätevästi nappia painamalla. Saat vaihdettua tunnelman rauhallisesta sinisestä villkuvaan bilemeininkiin.

Tuoteinfo

  • Kanta: E27
  • Nimellisvalovirta: 500 lm
  • Säteenkulma: 270°
  • Värilampötila: 4000 K
  • Wattiluku: 6 W
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi