logo.png

Väriä vaihtava tyyny kauko-ohjauksella

39,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Sisustustyynyt, mitä ne ovat? Tyynyjä, joilla sisustetaan, taitaa olla naisten juttuja... Vaan enää ei olekaan, sillä juuri nyt tyynyihin on integroituna valo, jonka väriä voi vaihtaa nappia painamalla!

Tyyny on ihanan pehmeää valkoista keinokarvaa. Tyynyn sisällä on valo, jonka väriä ja kirkkautta voi säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kiitos vähänenergisten LED-valojen, tyynyt ei kuumene eikä syö paristoja rekkakaupalla.

Vihdoinkin miehetkin saatiin kiinnostumaan tyynyistä.

Tuoteinfo

  • Koko: 45 x 45 cm
  • Tarvitsee 3 x AAA-paristoja (ei mukana)
  • Kaukosäädin sis. hintaan
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi