logo.png

Vesivuotohälytin

69,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Mistä tiedät, että astian- tai pyykinpesukone vuotaa? Alakerran naapuri kolkuttaa oveen ja huutaa, että vesi tule katosta läpi. No, eihän se nyt ole koko maailmaa. Revitään keittiö auki, hankitaan megakuivaimet alakertaan, muutat hotelliin ja kuuntelet vuosikaudet naapurisi ja taloyhtiön valituksia aiheuttamastasi vesivahingosta. Ai niin, lisäksi sitten väännät kättä vakuutusyhtiön kanssa laskun maksusta. Luultavasti sinä häviät.

Vesivuotohälytin pitäisi mielestämme olla lakisääteinen laite kaikkiin kotitalouksiin. Laitteen on kehittänyt (yllätys, yllätys!) rakkaan länsinaapurimaamme nerokkaat insinöörit. Idea on todella yksinkertainen: laitteessa on keskusyksikkö ja kaksi kahdella rautalangalla varustettua30 cm pituista kangaspäällysteistä liuskaa. Kun liuskaan osuu vesi, johtaa kangas sähköä rautalankoihin ja näin laite antaa hälytyksen. Laita toinen liuska pesukoneen alle ja toinen esim. keittiön putken liitosten lähettyville. Keskusyksikön voi helposti kiinnittää (mukana tulee kaksipuolista teippiä) keittiön laatikostoihin, vaikka roska-astian viereen.

Laite toimii 9V-paristolla ja se osaa ilmoittaa, kun virta on vähenemään päin. Toimii siis samalla tavalla kuin palovaroitin.

Tuoteinfo

  • Koko: 8 x 6 cm
  • Johtojen pituus: 1,3 metriä
  • Paketti sis. kaiken tarvittavan (myös pariston)
  • Todella helppo asentaa
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin