logo.png

Videoprojektori puhelimesta

25,90 €

Varastotilanne
7 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tämän päivän puhelimessa matkustaa mukana koko ihmisen elämä. On kikkerit, flikkerit, facet, tevit, lollit ja omgit. Puhelimesta löytyy myös kuvia ja videoita, joita luvataan nykyään ihan koko ajan. Vaan eikä olisi kiva näyttää kuvia ja videoita isolta screeniltä? Älypuhelimien ruudut ovat toki isoja, mutta eivät kuitenkaan riittävän isoja siihen, että porukka näkisi kuvat ja videot yhtäaikaa. Mikset sitten tekisi puhelimestasi videoprojektoria?

Tämä ihan aidosta pahvista taiteltava laatikko tekee puhelimestasi projektorin. Laatikossa on linssi (muovia), jonka avulla kuva suurentuu jopa 8 x suuremmaksi. Toimii jopa yllättävän hyvin hinta huomioon ottaen.

Tuoteinfo

  • Koko: 14,5 x 8 cm
  • Pitää itse koota (taitella)
  • Sopii iOS ja Android puhelimiin. Puhelimen kirkkaussäätö pitää olla 100% ja näkyy parhaiten ihan pimeässä huoneessa
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi