logo.png

Viinapistooli

16,90 €

(norm. 29,90 €)
Varastotilanne
Ei varastossa

Pari pumppausliikettä, pyssy pois kotelosta, lasit esille ja eikun revolveri laulamaan. Ja taas meillä kaikilla on ehkä vähän liiankin mukavaa. Aamulla sitä sitten ihmetellään, että on se mahdoton se Viinapistooli, on se. Kaikkien pitää päästä kokeilemaan ja täten pulloja kuluu kuin huominen olisi jo täällä.

Viinapistooli tuo niin paljon lisää snapsien ottamiseen, että emme vaan yksinkertaisesti saa selitettyä sitä mahdotonta lisäriemua näin kirjoittamalla. Uskokaa vaan, totta se on.

Viinapistooli on yksinkertainen käyttää. Se kiinnitetään ihan mihin tahansa pulloon painamalla pumppuosa pullon suuta vasten. Tätä ennen tulee säätää pullon sisälle laitettava pilli, jota kautta neste tulee pullosta pois. Pillin pituutta voi säätää helposti (teleskooppirakenne). Sitten pulloon pumpataan painetta laitteen pumpulla ja tämän jälkeen pyssy käteen ja lasit alle! Neste tulee pullosta ulos pumpatun paineen avulla. Pistoolin liipaisin toimii lukkona ja kun liipaisimesta vedetään, tulee nestettä pistoolin piipusta.

Viinapistooli on itsessään jo ihan ehdoton juhlanumero. Lisäksi sen vaikutus hilpeysasteeseen saattaa olla hyvinkin suuri.

Tuoteinfo

  • Sopivuus: sopii kaikkiin pulloihin
  • Materiaali: muovi
  • Hinta ei sis. pulloa

Asiakkaiden suusta