logo.png

Viinituoppi

22,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kun mies juo, miehellä pitää olla kahva, josta pitää kiinni. Tai sitten lasin tulee olla miehinen, eli tuoppi. Uskomme täällä Mulletoi.comissa, että juuri tämän takia miehet juovat paljon kaljaa. Kun lapsesta asti on pitänyt isoa mukia jossa on ollut ehkä kahva, on selvä että isonakin haluaa "ison mukin". Tästä voimme vetää yhteenvedon kaljan ja tuopin välille:

1. Mies + iso lasi = kalja

2. Mies + tosi-isomuki = tosi-iso kalja

Homma skaalautuu mukin mukaan. Muuttuja on siis muki. Nyt teemme ehdotuksen: tehdään muki, joka näyttää kaljamukilta, mutta onkin viinilasi. Hypoteesimme mukaan käy seuraavaa:

1. Viinituoppi + mies = viiniä juova mies

2.Viiniä juova mies = nainen on tyytyväinen

Kyllä toimii, kokeile vaikka. Ja saattaahan homma toimia toisinkin päin:

Nainen + Viinituoppi = kaljaa juova nainen = tyytyväinen mies

Tuoteinfo

  • Korkeus: 15 cm
  • Tilavuus: 2,9 dl
  • Materiaali: lasi
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi