logo.png

Viktoriaaninen retroluuri

19,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Muistatko vielä oman lankapuhelimesi tai vanhempiesi lankapuhelimen numeron? Muistoissa vieläkin kirvelee ajat, jolloin puoli sukua oli kuuntelemassa toisessa huoneessa, toisessa puhelimessa omaa, iäisyyden kestävää juorupuhelua kaverille. Aika kuitenkin kultaa muistot ja välillä toivoo vieläkin voivansa tarttua ronskisti puhelimen luuriin ilman pelkoa, että se tippuu jäätikölle ja hajoaa tuhanneksi päreiksi. Luurillahan oli oikein hyvä mätkiä myös pienempiä sisaruksia tarpeen vaatiessa.

Viktoriaaninen retroluuri on enemmän kuin retroluuri. Sillä se on paljon coolimpi, no, koska se on viktoriaaninen. Se sopii kaikkiin puhelimiin, missä on 3.5 mm kuulokeliitäntä. Luuri on kevyttä muovia, mutta näyttää erehdyttävästi antiikkiselta messingiltä ja puulta. Tämän kun kaivaa laukusta ja vastaa muina miehinä puhelimeen niin saa taatusti huomiota. Lörpöttely ei ole koskaan ollut näin mahtavaa.

Tuoteinfo

  • Materiaali: muovi
  • Sopii kaikkiin puhelimiin, joissa on standardi 3.5 mm kuulokeliitäntä
  • Johdon pituus n. 24 cm
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi