logo.png

Virtuaalilasit älypuhelimelle

24,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Kun kukaan ei soita tai chattaa ja ainoa ilo on taustalla pyörivä Netflix. Koirakin nuokkuu vanhuuttaan jaloissa. Kaikilla muilla on jatkuva kiire ja tämä todellisuus on puuduttanut kankut kiinni sohvaan. Tyyllsäää. Miten mahtavaa olisikaan, kun ympärillä olisi bileet. Tai alla olisi sortuva silta, takana kopla vihollisiasi ja päälläsi sankarin viitta. Äksöniä! Edes jotain! Onneksi asia voidaan järjestää, vaikka Facebook-kaverina olisi vain oma äiti.

Tätä on odotettu! Enää ei tarvitse kutsua kavereitakaan kylään, kun liität älypuhelimesi näihin virtuaalilaseihin ja sukellat elokuva- tai pelimaailman pyörteisiin! Säädettävät linssit ja ergonomiset pehmusteet takaavat täydellisen istuvuuden ja intensiivisen käyttökokemuksen. Laseissa on säteilyä heijastavat nanopinnoitetut linssit, jotka suojaavat silmiä ja tekevät näkymästä erittäin realistisen. Irrotettava magneettinen etukansi mahdollistaa virtuaalitodellisuuden livetaltioinnit. Laseilla voi katsoa myös lisättyä todellisuutta. Sopii useimpien älypuhelinten kanssa. Elämä ei ole koskaan ollut näin todentuntuista ja jännittävää!

Tuoteinfo

  • Soveltuva alusta: Android/iOS
  • 4-suuntainen linssien säätö takaa tarkan katselukulman
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi