logo.png

Vodka tuttipullo, sininen

9,90 €

Varastotilanne
19 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Vauvat. Nuo lutuiset pienet olennot, joiden elämä on monen määritelmän mukaisesti suhteellisen helppoa. Aikuinen ihminen usein tekee kaikkensa löytääkseen vastaavan rennon asenteen elämäänsä, sitä ikinä saavuttamatta. Lauseella "kaikki oli ennen paremmin" viitataankin usein vauva tai taaperoikään, jolloin mikään ei ollut omaa syytä. Mutta mitäpä jos voisit edes osittain taantua tähän aikaan?

Vodka tuttipullo sinisenä toimii niin lenkillä, salilla, työpaikalla kuin esimerkiksi polttarisankarin hyppysissä tai taskussa taskumatin roolissa. Vaikka tuttipullossa lukee "vodka", voi siihen luonnollisesti kaataa myös muita, itselle soveltuvampia nesteitä. Kuten vaikka sitä äidinmaitoa. Varoitus! Saattaa nostaa esiin lapsuuden traumoja.

Tuoteinfo

  • Paino: 52 g
  • Koko: 15 x 8 cm
  • Materiaali: muovi, silikoni
  • Tilavuus: 240 ml
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi