logo.png

Wake the F**k Up -tee

15,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Selätä uupumus, väsymys, saamattomuus ja silmien lurpahtelu. Tiedät varmasti sen tunteen, kun kova, kylmä maailma odottaa sinua ulkona, mutta et jaksaisi nousta sängystä saati sormea heilauttaa. Ne ajat tulevat olemaan kaukana menneisyydessä tämän suuren innovaation jälkeen!

Wake the F**k Up -tee herättää sinut, jotta saat tehtyä kaiken keskeneräisen vihdoinkin loppuun. Herää jo pahvi! Anna maistuvan kofeiinipitoisen mustan teen ravistella makunystyröidesi lisäksi muutkin kroppasi solut valveille. Nauti uudesta huomisesta teekupin kera.

Tuoteinfo

  • Säilytys: Kuivassa ja viileässä paikassa
  • Sisältää: 80 g (noin 50 annosta)
  • Ainesosat: musta tee, inkiväärin palat, luonnolliset maut, kofeiini
  • Purkin mitat: 7 x 7 x 10 cm
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi