logo.png

Zapi - Hammasharjan bakteerien neutralisoija

35,90 €


Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Hammasharjaa kerto sinusta enemmän kuin kengät. Likainen hammasharja, hyi häpeä! Kuten tiedät hyvin, ihmisen suu on täynnä bakteereja. Niitä on suussa tsiljoonia (todella iso luku). Kun sitten vetelet hammasharjalla mennen tulleen, on hammasharjasi täynnä bakteereja. Eikä se harja puhdistu mitenkään itsestään. Oikeastaan päivänvastoin, bakteerit suorastaan kuhisevat harjassa. Jos oikein tarkkaan kuutelet, voit jopa kuulla bakteerien likaista menoa hammasharjassasi.

Miten sen harjan saa sitten puhtaaksi? UV-valolla. Se saa hammasharjapeikkobakteerit huutamaan hoosiannaa. Tuhoaa tieteellisellä tarkkuudella.

Aseta hammasharja, paina nappia ja Zapi menee töihin. Zapi sammuu automaattisesti, kun sen työ on tehty. Zapiin mahtuu lähes kaikki hammasharjat (manuaalinen tai sähköinen) ja irrotettava tippakuppi (ei se tauti) on helppo puhdistaa.

Tuoteinfo

  • Tarvitsee 3 x AA-paristoja (ei mukana)
  • Sopii melkein kaikille harjoille
  • Tuhoaa 99.9% bakteereista ja viruksista (mm. H1N1)
  • UV-valo, joka puhdistaa harjaa 6 min.
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi