logo.png

Automaattinen Delfiinitölkinavaaja

25,90 €

Varastotilanne
6 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

TV-sarjahahmo Ihmemies McGyver teki aikoinaan sveitsinlinkkarillaan ihmeitä ja kummia. Muistaaksemme jossakin jaksossa jopa lentokoneen tai ainakin jotain yhtä uskomatonta. Kotioloissa moisia ihmeitä ei tarvitse loihtia, mutta arkipäivän ihmeet kuten - sähköjohdon kuoriminen, kovan esineen katkaiseminen ja langan laittaminen neulansilmään - vaatii työkaluja.

Ehdottoman luotettavan ja tilastotieteellisesti jopa professuuripätevyyden saavuttaneen tutkimuksemme mukaan näissä kotihaasteissa käytetään apuvälineinä haarukkaa, lusikkaa tai saksia. Sitten ihmetellään miksi asiat hajoavat ja miksi sormet ovat täynnä laastareita. Joillakin on toki henkilökohtainen työkalupakki kotonaan, mutta me sanomme "viis pakeille", sillä tällä automaattisella tölkinavaajalla ainakin tölkkien avaaminen sujuu suit sait sukkelaan.

Annetaan sitten väitteelle katetta: Purkinavaaja asetetaan tölkin päälle ja käynnistetään napin painalluksella. Oho, tölkki aukeaa kätevästi ilman teräviä reunoja. Ergonomisen delfiinirakenteensa ansiosta purkinavaaja on mukava pitää kiinni ja akkukäytön ansiosta huseeraat ilman johtoja. Avaajaan on lisäksi integroitu vahva magneetti, joten voit poistaa kannen helposti.

Odotamme innolla koska TV-mogulit keksivät TV-hahmon, joka on nerokas kotiäiti ja jolla on ongelmanratkomistilanteissa Automaattinen Delfiinitölkinavaaja käytössään.

Tuoteinfo

  • Paristot: 4 x AA-paristo (tilaa erikseen)
  • Mitat: 185 x 60 x 60 mm
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin