logo.png

Batman deluxe kokoasu

69,90 €


Varastotilanne
7 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

"Ti-di-didi-ti-di-didi...Bat-man!" Onhan se nyt aivan kaikille selvää, että Batman on supersankarien supersankari. Ja tämän ja tuhannen muun syyn takia Mulletoi.comin haluaa tarjota mahdollisuutta hankkia erittäin supersankarimainen naamiaisasu, jonka avulla nuijakin tajuaa Batmanin olevan kova kuu.

Tämä Batman deluxe -kokoasu on upea naamiaisasu. Paketti sisältää haalarin, buutsipäälliset, viitan, vyön, koko pään peittävän naamarin ja tietenkin myös muskelit! Tytöt tykkäävät ja pojat ovat kateellisia. Ehdottoman hyvä hankinta siis.

Tuoteinfo

  • Koko: Katso kokovalikko
  • Lisensoitu Batman -tuote
  • Brändi: Batman
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi