logo.png

Hämäyskamera sisäkäyttöön

12,90 €

(norm. 17,90 €)
Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kaikillahan meillä on jotain omaisuutta, jota toivoisi varjelevansa viimeiseen hengenvetoon asti. Jokaisen uuden vierailijan kohdalla on mietittävä, miten perintöastiat tai lahjaksi saadut aaltomaljakot saataisiin näkyville kateellisten katseltaviksi niin, että ne eivät kuitenkaan lähtisi pikkukleptomaanien matkaan. Valitettavasti paikoilleen köyttäminen tai liimaaminen on usein aika väliaikainen ratkaisu. Se "Varo koiraa" -kylttikin paljastuu huijaukseksi aika nopeasti, kun kissa ilmestyy paikalle.

On olemassa yksi asia, mikä saa kähveltäjät varpailleen takuuvarmasti. Todisteiden valossa ei yleensä tarvitse syytellä vierailijoita umpimähkäisesti syödyistä muroista -ja tämän tietävät myös ne hiukan epäilyttävämmätkin tapaukset. Siksi suosittelemmekin kameran asentamista lukaaliisi. Ja nyt puhutaan idioottivarmasta kamerasta, nimittäin hämäyskamerasta.

Oikeastihan sisäkäyttöön tarkoitettu hämäyskamera estää tunkeilijat ja ennaltaehkäisee pahimmat rikokset. Kamera näyttää aidolta, ja siinä on sisäänrakennettu vilkkuva LED-valo ja automaattinen iris-linssillä. Mukaan tulee teline, johon se on äärimmäisen helppo asentaa.

Tällä voi estää kähvellykset...tai sitten hiukan pilailla muiden kustannuksella ja asentaa kameran makuuhuoneeseen. Kyllähän kaikki tietävät, että salakuvaus on rikos eikä mahdollisia kyläilijöitä saa kuvata ilman heidän suostumustaan, sillä siitä voi joutua ongelmiin - kuten menettää kaikki juont...siis työkeikkansa tai jotain sellaista. Tai ainakin nyt viimeistään tietävät?

Tuoteinfo

  • Pakkaussisältö: hämäyskamera, asennustarvikkeet
  • Tarvitsee 2 x AAA patterit (ei mukana)
  • Koko: 155 x 50 x 54 mm
  • Paino: 167 g grammaa ilman paristoja