logo.png

Hämäyssuojapussi tabletille

19,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Salaisille ja ei-ihan-niin-salaisille agenteille on tärkeää, että heidän toimintansa on salaista - jossain tapauksissa jopa huippusalaista. Salainen agentti kun ei voi olla salainen, ellei hänen toimintansa ole salaisista. Vai oletteko kuulleet julkisista agenteista? Valtion virkamiehiä ei lasketa mukaan.

Ja sitten hiljalleen asiaan, tämä tabletille tehty suojapussi on kuin kuriiriliikkeen express -lähetyksen suojakuori. Juuri sellainen, joita on liikemiehillä ja muilla johtajilla ja jotka sisältävät huippusalaisia asiakirjoja tai muita valtapapereita. Tämä pussi ei suinkaan ole paperia, vaan pehmusteella vuorattua keinokuitua, joka hylkii vettä. Tablettisi on siis hyvässä turvassa tämä suojapussin sisällä. Pussi sopii perus tableteille.

Hämäyssuojapussi tabletille suojaa tablettisi rosmon katseilta. Perusrosmoja kun harvoin kiinnostavat paperit, joten he tuskin jaksavat vilkaistakaan tätä paperipussilta näyttävää pussia. Jos haluat tuunata pussia, on hyvä tietää, että siihen voi kirjoittaa.

Tuoteinfo

  • Koko: 27 x 20 cm
  • Huippumateriaali
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta