logo.png

Rambo-puukko

32,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Ehkä yksi maailman kovin kommando, John Rambo, lanseerasi markkinoille Rambo-puukon. Puukon idea oli simppeli: iso terä, kunnon kahva ja sen sisällä tilaa selviytymisvälineille. Näitä oli saatavilla 80-luvulla joka kioskista, nyt enää Mulletoi.comista.

Okei, Rambo-fanit varmasti avautuvat ja kertovat meille, että ei tämä ole ihan identtinen veitsi, joka Rambolla oli. Pitää paikkansa, sillä ne 80-luvulla olleet Rambo-puukot olivat silkkaa kuraa. Puukkoja kutsuttiin selviytymispuukoiksi, mutta ainoa selviytymistekijä puukossa oli sen saaminen tupesta ulos ilman, että terä irtoaa. Moni ei selvinnyt haasteesta.

Tämä 2010-luvun Rambo-puukko on selvästi parempi. Terä ei irtoa ja tuppikin on istuva. Kädensijan sisäpuolelta löytyvät: siima,tulitikut, ompeluvälineet,kalastuskoukku. Kädensijan päässä on kompassi.

Tuoteinfo

  • Koko: 30 cm
  • Materiaali: Alumiinikahva, terä ruostumatonta terästä
  • Brändi: Rambo

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi