logo.png

Koiran hanuri käsipyyheteline

16,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Keittiö tai kylpyhuone/WC ilman käsipyyhetelinettä on kuin auto ilman rattia - johtaa väkisinkin kaaokseen. Koska edellä mainittuja paikkoja käytetään useasti päivässä, niin miksi tyytyä tavallisiin pyyheliinakoukkuihin? Miksei laittaa elämää risaiseksi ja hankkia hullunkurisenhauskaa pyyheliinatelineen. Aivan, pois tylsyys ja männynkävyt, Mulletoi.com tarjoaa Koiran hanuri -käsipyyhetelinettä.

Koiran hanuri -käsipyyheteline kiinnitetään seinään mukana tulevalla kaksipuolisella teipillä. Vahvistukseksi paketti sisältää myös ruuvin jota voi käyttää tarvittaessa. Käsipyyhe sitten törkkäistään esim. etusormea käyttämällä koiran hanuriin, jossa on kumista valmistettu aukko johon pyyhe tarttuu helposti. Teline toimii todella hyvin.

Ei ehkä ihan nappiosumalahja todella paljon koirista pitäville, mutta hauskuutta tämä kuitenkin herättää ainakin muiden lahjanantotilaisuudessa olijoiden keskuudessa.

Tuoteinfo

  • Koko: 35 x 11 cm
  • Materiali: muovi
  • Hinta ei sis. pyyhettä

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi