logo.png

König Electronics Langattomat aktiivikaiuttimet

89,00 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Langattomuus on niin tätä päivää ja myös tulevaisuutta. Tästä syystä musiikkia pitää mielestämme pystyä kuuntelemaan aivan juuri siellä, missä huvittaa. Ja nyt saatavilla onkin kaiutinjärjestelmä, jonka ansiosta musiikkia voi kirjaimellisesti soittaa missä vaan kotona tai toimistossa ilman piuhan piuhaa ja ilman tietokoneen tai muun musiikkisoittimen raahaamista paikasta toiseen. Lisäksi musiikin volyymia voi säätää eri kovuuksille eri paikoissa.

Äänenlaatu on laitteen kokoon nähden hyvä ja kaiuttimissa on dynaaminen bass boost. Mitä volyymiin tulee, sitä löytyy kuin pienestä kylästä. Miten nämä sitten toimivat? Kaiutin on niin sanottu aktiivikaiutin, eli siinä on itsessään äänenvahvistin, jonka takia äänenkovuutta voidaan säätää itse kaiuttimesta käsin. Musiikki tulee kaiuttimeen langattomasti esim. tietokoneeltasi tai TV, CD, MP3. Kiitos langattomuuden, ääni menee seinienkin läpi ja kantomatkaa on peräti uskomattomat 30 metriä (avoimessa tilassa jopa 100m). Huippua myös se, että kaiuttimet toimivat stereona, eli voit valita kaiuttimesta onko kyseinen kaiutin oikea vai vasen kaiutin. Kaiuttimet toimivat joko virtalähteellä (mukana) tai paristoilla. Paristoja käyttämällä toiminta aika on pauttiarallaa 30 tuntia yhtämittaista soittamista.

Kaiuttimien käyttöönotto on sitten varmasti kamalan hankalaa? Katin kontit ja näkkien narahdus! Ei nimittäin ole. Laita mukana tuleva keskusyksikkö äänilähteen viereen (esim. tietokone), kytke piuha äänilähteeseen ja anna musiikin soida.

Langattomilla aktiivikaiuttimilla on käyttökohteita todella paljon alkaen musiikin tuomisesta keittiöön tai parvekkeelle ja loppuen mukana kulkevaan MP3-soitin kaiuttimeen.

Tuoteinfo

  • Koko: 22,5 x 10,7 cm
  • Paketti sis. 2 x kaiutin ja 1 x keskusyksikkö
  • Kaiuttimien taajuusvaste: 30Hz – 11KHz
  • Teho: 2 x 3.5W (RMS)
  • Kaiuttimien virta: verkkovirta tai paristot (ei mukana)
  • Paristojen toiminta-aika: ± 30 h tai enemmän (riippuu äänentasosta)
  • Kantomatka: 100 m (näköyhteys), 30 m (sisätilat)
  • Stereoääni
  • Brändi: König Electronic
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta