logo.png

Kynäsetti näkymättömällä musteella

9,90 €

Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Onko seurassasi kolmas pyörä, jonka kuullen et halua kertoa kaikista mehevimpiä juoruja? Pitäisikö kaverilta kysyä salaa lainaksi jotain tosi noloa, mutta sen ääneen sanominen on _tosi_ kamalaa? Oletko aina halunnut kirjoittaa päiväkirjasi näkymättömällä musteella, jottei koko sukusi saa selville viimeaikaisia törttöilyjäsi?

Kynäsetti näkymättömällä musteella takaa salaiset viestittelyt tai muistilaput, joiden sisältöä kukaan muu kuin sinä itse ei saa selville! Tässä paketissa tulee mukana kaksi kynää, joissa on sisällä näkymätöntä mustetta. Molempien kynien korkeissa on pienet UV-lamput, joiden avulla salaisen tekstin voi lukea. Täydellinen setti kaikkiin tilanteisiin!

Tuoteinfo

  • Sis. kaksi kynää
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi