logo.png

Pöllirahi

45,90 €

Varastotilanne
7 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nyt on itsensä tukiskelun aika. Kysy itseltäsi: "Onko minulla tai tuttavieni mökillä takan edessä pölli, jonka päällä voi istua?" Tiedämme vastauksesi: "Kyllä on!" Täten olemme melkolailla tieteellisesti tutkineet sen tosiasian, että suomalaisilla on pöllejä tuoleina varsinkin mökeissään. Jotta asia nyt jotenkin etenisi ennen huomista, kysymme sinulta: "Kuinka helppoa on satakiloisen pöllin siirtäminen ja onko siinä kiva istua?". Tähänkin tiedämme jo vastauksen, joka kuuluu: "Hankalaahan se on ja häntäluuhun hieman sattuu". Olisiko siis jo aika kehittää Pöllirahi, joka on kuin aito pölli, mutta paljon parempi.

Tottamaar! Ja tässähän se nyt sitten on. Pöllirahi on niin paljon enemmän kuin vain rahi, joka on kuin pölli, sillä se on myös hauska koriste-esine. Sellainen, joka saa suun kääntymään ylöspäin (= nauru).

Huom! Saatavilla on myös Pöllityyny.

Tuoteinfo

  • Koko: 32 x 34 cm
  • Kestävää tekoa, runko on puuta
  • Rahin päällä voi istua
  • Päällisen saa irti ja sen voi pestä

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi