logo.png

Rakenna oma propelli

19,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Toiset luokittelevat leluja erikseen aikuisille ja lapsille tai pojille ja tytöille. Tosiasiassa ainoa, millä on mitään väkiä on minimi-ikäraja, jotta säätetään pienen pienien osien meneminen vääriin paikkoihin. Jos ikää on kolmekymmentä ja jokin lelu houkuttelee, miksi et nauttisi leikin tuomasta jännityksestä ja mielikuvituksen tuomasta ilosta! Älä siis tarkerru aikuisten asettamiin kuvitteellisiin rajoihin, vaan laita lekkeriksi!

Hanki lelu, joka on astetta haastavampi. Rakenna oma propelli -setti mahdollistaa oppimisen ja käsillä tekemisen, sillä sinun täytyy rakentaa itse virtapiiri, jolla antaa virtaa paketin mukana tulevalle propellille. Kun propellissa on tarpeeksi voimaa, se katkaisee virran ja propelli lähtee lentoon! Niin hauskaa, että haluat vain propellin pyörimään uudestaan ja uudestaan! Kyllähän tätä lapsetkin voi käyttää, mutta ei suositella alle 6-vuotiaille pienten osien ja haastavuuden vuoksi.

Tuoteinfo

  • Ei sovellu alle 6-vuotiaille
  • Mita: leveys 20 cm, korkeus 18 cm ja syvyys 4 cm
  • Paristot: 2 x AA (ei sisälly pakkaukseen)
  • Brändi: Kikkerland
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi